• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 by SUBARU België & Luxemburg      CO2

| DESIGN

OVERVLOED AAN RUIMTE

Het inzittendencompartiment van de Forester is uitermate ruim, zowel voor- als achterin. Daarnaast beschikt de Forester over een grote laadruimte die eenvoudig is te vergroten door de achterbank om te klappen. Veelzijdig, dat is wat de Forester is.   

SUBARU STARLINK INFOTAINMENT SYSTEM

Met het SUBARU STARLINK Infotainment System lijkt uw auto te beschikken over een eigen smartphone met apps zoals Aha™, die u toegang geeft tot nieuws, het weer, podcasts, audiobooks en nog veel meer. U kunt het bedienen via het op een tablet lijkende centrale 7-inch touchscreen, de toetsen op het multifunctionele stuurwiel of spraakcommando’s. Als u uw favoriete
muziek wilt beluisteren, sluit dan uw iPhone, smartphone of andere muziekspeler aan via de standaard USB- of AUX-aansluiting.

TOUCHSCREEN BEDIENING

Met behulp van het touchscreen kunt u gemakkelijk uw muziek selecteren, op dezelfde manier als op uw smartphone. Koppel uw smartphone via Bluetooth®* of via de USB-aansluiting aan het
audiosysteem en selecteer uw muziek op het touchscreen.
*

*Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. America.

ELEKTRISCH BEDIENBAAR GLAZEN PANORAMADAK*

Het grote glazen schuifdak, voorzien van een handmatig te bedienen zonnescherm, biedt een panoramisch zicht en geeft extra verkoeling aan de inzittenden.

*Standaard op Premium en Sport Premium

AUTOMATISCHE RUITENWISSERS MET REGENSENSOR*

 

Via een regensensor wordt de hoeveelheid neerslag gemeten en worden zowel de wisinterval als de wissnelheid van de ruitenwissers automatisch aangepast.

*Standaard op Premium en Sport Premium

KEYLESS ACCESS MET PUSH BUTTON START*

Met de sleutel bij u stapt u in uw auto zonder de sleutel te gebruiken. Pak de handgreep beet om het portier te ontgrendelen en start de motor met een druk op de startknop. Zelfs zonder de sleutel kunt u met een 5-cijferige pincode de portieren ontgrendelen.

*Standaard op Premium en Sport Premium